Trupa Lost Sanity- o formatie tanara care merita ascultata

de Cristi Nedelcu

Trupa Lost Sanity- o formatie tanara care merita ascultata


Trupa Lost Sanity a fost formata in toamna anului 2022. Este un ansablu tanar, plin de energie si dornic sa-si impartaseasca creatiile artistice cu restul lumii.

Piesele originale imbina baza ritmica conferita de toba si bas cu riffuri si solouri de chitara care fac publicul sa intre in euforia specifica unui concert metal. Sinceritatea trupei este "dovedita" prin versurile care abordeaza diverse probleme din viata de zi cu zi si prin refuzul de a se conforma cu standardele muzicii comerciale din secolul 21. Baietii de la Lost Sanity vor sa arate ca si in Romania se asculta muzica buna.

Cele doua piese lansate pana acum sunt Been Here Before si No Regrets. Chiar daca sunt doar o mica parte din creatiile trupei, se bucura de popularitate in randurile fanilor Lost Sanity.

Acestea sunt lansate pe Spotify si YouTube, ca urmare a nenumarate sesiuni de inregistrare, orchestrate de baieti in mini-studioul propriu. Aceste piese au aparut in urma contributiei fiecarui membru al trupei in sala de repetitie. In timp, s-au format si niste structuri clare si ordonate, care reflecta abilitatea muzicala si creativa a fiecarui membru.

Revenind la piese in sine, Been Here Before before vorbeste despre o tulburare sufleteasca, legata de iubirea nerealizata. Pentru multi, aceste versuri s-ar potrivi mai bine pe o balada clasica, dar Lost Sanity a scris o piesa cat se poate de heavy si energica.

No Regrets este legata de saltul fara regrete de pe marginea timpului. A te uita in spate nu este o optiune, fiind o metafora pentru schimbarile constante prin care trecem atat ca oameni, dar si ca muzicieni.

Baietii mai au si alte cantece, precum Innocence, Through The Chaos, sau The Prisoner Inside. Inca nu le-au lansat, dar le puteti descoperi daca veniti la concertele Lost Sanity. Mergeti sa ascultati muzica buna si sa impartasiti extazul spectacolului pe care reusesc cei din Lost Sanity sa il faca.

Puteti asculta doua dintre piesele trupei pe Spotify: Been Here Before si No Regrets.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: