Trupa Nuante a lansat albumul "Cantece Mute"

de Cristi Nedelcu

Trupa Nuante a lansat albumul


In luna aprilie a acestui an pitestenii de la Nuante au lansat cel de-al treilea album al lor, intitulat “Cantece Mute”.

Albumul va fi prezentat publicului si promovat in cadrul unui turneu national cu 11 date. Dupa ce trupa a cantat deja in Sibiu, Cluj-Napoca, Timisoara, Bucuresti si Brasov, urmatoarele concerte sunt la:

Constanta - 11 mai - Club Doors
Iasi - 13 mai - Rocknrolla
Pitesti - 26 mai - Urban Home
Arad - 1 iunie - Terasa Flex
Zalau - 2 iunie - Rocknroll Center
Deva - 3 iunie - John’s La Camping.

Cantecele mute sunt despre pustiu, despre non-trairi, despre inamicul care traieste in mintea noastra si care nu rateaza nicio ocazie sa ne omoare cu propriile maini goale, despre demonii si focurile din raiul sufletelor noastre, despre aproapele nostru si realitatea inchipuita pe care i-o atribuim, despre sentimentele noastre incatusate, despre betonul pe care il inghitim, despre strada cu care ne contopim, devenind o singura fiinta gri.

Cantecele mute sunt despre sufocare, inec, frig, dar si despre speranta. Speranta pe care deja o cunoastem in adancurile noastre, increderea intr-un "eu" mai puternic, mai intelept, mai curajos. Totul e un joc violent, o fuga spre ultima destinatie la care ajungem fara voia noastra in cea mai neagra zi.

Nuante este o trupa formata in Pitesti, la finalul primaverii lui 2016, care abordeaza un stil de rock puternic nuantat de funk si grunge. Sunetul trupei penduleaza de la ritmuri energice, pana la acorduri melancolice.

Youtube-ul trupei il puteti accesa aici.

Instagram-ul oficial al formatiei se regaseste aici.

Pe Spotify puteti asculta Nuante aici.

Nuante inseamna:

Edi Bolbea - voce si bass
Alex "Andu" Stoia - chitara
Gabriel Arsene - tobe



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: