Trupa Out Of Spite lanseaza primul lor single "Repent"

de Cristi Nedelcu

Trupa Out Of Spite lanseaza primul lor single


Repent este prima melodie lansata de trupa Out Of Spite de pe viitorul EP intitulat “Ablaze”, care va fi lansat piece-by-piece in urmatoarele luni.


Piesa “Repent” se face remarcata prin tema “Sfarsitul este aproape”, iesind astfel din tiparele tipice ale deathcore-ului modern, transmitand astfel un aer “vechi”, chiar nostalgic al erei 2000-2010. EP-ul “Ablaze” va fi despre depasirea situatilor dificile prin forte proprii, camaraderie si va avea ca si componenta 5 melodii cu subiecte diverse.

Planuri de viitor

“Ne propunem sa evoluam din scena locala si sa cantam la festivale cunoscute precum OutOfDoors si RockLaMures, sa ne crestem audienta si deasemenea sa inspiram cat mai multi tineri sa “dea din cap”, asta fiind motto-ul trupei” ne spune Andrei, vocalistul trupei.

Despre trupa

Trupa s-a infiintat in Februarie 2023. Cu ajutorul unui concurs numit “Stage Tournament Fest” am reusit sa ne popularizam pe plan local, reusind sa dam concert cu trupe populare din Constanta precum Grinder si Awake The Demons, cat si trupe din alte orase precum Rotheads si Lovebite.

Cine sunt defapt Out Of Spite?

Vocalist: Semco Andrei

Chitara lead: Gisnac Eduard

Chitara ritm: Ene Sebastian

Bass: Vioreanu Liviu

Tobosar: Rauta Andrei

Piesa va fi in curand disponibila si pe plaforme de streaming precum Spotify si AppleMusic.

Contactati trupa pe Facebook sau Instagram.

Ascultati noua piesa mai jos.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: