Trupa Redjoy va invita la concert pe 28 septembrie la Echoes House

de Cristi Nedelcu

Trupa Redjoy va invita la concert pe 28 septembrie la Echoes House


Trupa Redjoy va invita la concert pe 28 septembrie (joia aceasta) de la 20:30 la Echoes House (Str. Dianei 11, Bucuresti).

Despre Redjoy

Redjoy este o noua trupa alternativa, cu influente diverse provenind din jazz, rock alternativ si muzica electronica, care a devenit activa in 2022. Muzica lor este o calatorie sincera prin cele mai intime aspecte ale existentei, oferind confort in experientele umane impartasite. Spectacolele lui Redjoy sunt calatorii emotionante care lasa publicul profund miscat.

Dupa ce a lansat deja doua single-uri, „Purge” si „Great Pretender”, Redjoy va invita sa imbratisati intregul spectru al emotiilor vietii prin muzica lor. Temele pieselor lor navigheaza prin adancurile disperarii, inevitabilitatea mortii, caldura iubirii si scanteia sperantei si o sa va ofere o experienta care va va atinge inima si sufletul.

In prezent, trupa formata din Horia Constantinescu (versuri/voce si clape), Radu Valcu (chitara si producator) si Sergiu Pargras (tobe) inregistreaza primul EP, intitulat „Music to Listen to in the Shadows Vol. 1” si care urmeaza sa fie lansat in decembrie.

Purge (Music Video) se poate viziona aici.

Great Pretender (Music Video) il puteti accesa aici.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: