Trupa Replace incheie prezentarile cu solista Gabriela Fierbinteanu

de Chaos Lore

Trupa Replace incheie prezentarile cu solista Gabriela Fierbinteanu


Formatia Replace a lansat ultimul videoclip din seria Replace is Dreaming of New Music, in care o vom cunoaste pe solista Gabriela Fierbinteanu.

Despre demersul muzical al formatiei, solista Replace spune: “Imi doresc teribil ca prin muzica noastra, mereu alta, sa putem schimba, chiar si pentru cateva minute, stari de spirit. Cred ca fiecare dintre noi a trecut prin momentul de gratie in care, rasucind butonul de volum sau ascultand un pasaj muzical drag, a reusit pentru un timp sa iasa din cotidianul incomod uneori. Asa ca hai sa ne bucuram, sa schimbam lucruri impreuna… It is time to sing along!”, spune solista trupei Replace.

In curand, trupa va lansa si primele piese cu un sound nou, piese la care cei patru membri Replace au lucrat intens toamna aceasta si din care ati putut asculta mici fragmente in videoclipurile de prezentare de pana acum.
Urmariti-o si ascultati-o asadar in videoclipul de mai jos pe Gabriela Fierbinteanu, care completeaza line-up-ul formatiei Replace, alaturi de Cristian Fierbinteanu (bas), Alex Bala (tobe) si Bogdan Stamatin (chitara).



Replace este o trupa noua, formata in 2009 in Bucuresti si care, in mai putin de un an de la infiintare, a sustinut concerte pe scena festivalului 1MaiMare din Vama Veche, la Street Delivery din Bucuresti, in deschiderea formatiei franceze Poni Hoax, si in mai multe cluburi din Capitala si din Sibiu.

In luna aprilie, formatia a lansat pe site-ul oficial primul E.P. de patru piese, “Maxiglass”.

Replace
Site oficial: www.insidereplace.com
MySpace: http://www.myspace.com/replaceband
Blog: www.stamatin.tumblr.com



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: