Trupa "Reverse The Moment" lanseaza videoclipul pentru single-ul "Paresthesia"

de Cristi Nedelcu

Trupa


Trupa de metalcore "Reverse The Moment" isi incanta fanii cu noul lor videoclip pentru piesa "Paresthesia". Videoclipul vine ca o extensie naturala a lansarii initiale a piesei pe 3 Martie 2023, impreuna cu un visualizer, si promite sa aduca o experienta vizuala si auditiva intensa.


Cu mix-ul si masterizarea atent realizate de Dan Niculescu, "Paresthesia" se evidentiaza prin calitatea sunetului si atentia acordata fiecarui detaliu al compozitiei. Aceasta devine o experienta sonora care lasa o amprenta puternica.

Regizat de Mimi Salajan, videoclipul adauga o dimensiune noua piesei. Cu o serie de cadre cinematice, povestea vizuala se imbina perfect cu energia si intensitatea piesei, oferind o experienta captivanta.

Videoclipul pentru "Paresthesia" poate fi urmarit pe canalul oficial de YouTube al trupei "Reverse The Moment" si mai jos in articol.

Pentru informatii suplimentare despre trupa, va rugam sa accesati linktree-ul formatiei aici.

Despre Trupa "Reverse The Moment"

"Reverse The Moment" este o trupa de metalcore dedicata aducerii unei abordari fresh in lumea muzicii. Cu versuri introspective si o instrumentatie puternica, trupa imbina elementele de metal cu emotia sincera, rezultand intr-un sunet autentic si captivant. "Reverse The Moment" exploreaza teme profunde prin intermediul muzicii lor si isi propune sa creeze o legatura puternica cu ascultatorii lor prin fiecare nota.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: