Trupa The Black Crowes s-a destramat

de Elena Paraschiv

Trupa The Black Crowes s-a destramat


La mai putin de un an de cand trupa a urcat ultima oara pe scena, The Black Crowes a anuntat in mod oficial ca s-a destramat. Chitaristul Rich Robinson a declarat: "Este o mare dezamagire si regret foarte mult ca dupa ce am avut privilegiul de a compune muzica si de urca pe scena cu Black Crowes in ultimii 24 de ani, ma aflu in punctul in care trebuie sa spun ca trupa nu mai exista".

El a mai continuat, spunand ca:"Imi iubesc fratele si apreciez talentul lui dar nu pot fi de acord cu el. Ultima cererea a lui a fost ca eu sa renunt la partea mea egala si Steve Gorman sa renunte 100%, el ajungand sa fie un simplu salariat. Pur si simplu nu pot fi de acord cu acest lucru".

"Sunt foarte multe persoane care ne-au ajutat si care ne-au sprijinit de-a lungul anilor. Vreau doar sa le mulutumesc sincer tuturor fanilor nostri si tuturor celor care au fost o parte din The Black Crowes".

Trupa s-a format in 1989 si a lansat albumul de debut "Shake Your Money Maker" in anul urmator. In 2002, TheBlack Crowes a luat o pauza dar a revenit trei ani mai tarziu. In anul 2010, a urmat din nou o perioada in care membrii trupei s-au dezbinat, inainte de o ultima reuniune. Ultimul material lansat de grup a fost "Croweology", o colectie de piese acustice care parcurg intreaga lor cariera.

Rich in schimb, revine in Marea Britanie ca special guest cu Doyle Bramhall. Chris isi continua si el de asemenea cariera solo, iar Gorman lucreaza in continuare cu trupa sa Trigger Hippy.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: