Trupa timisoreana de rock, The Bandits, au lansat single-ul 'Era Digitala'

de Cristi Nedelcu

Trupa timisoreana de rock, The Bandits, au lansat single-ul 'Era Digitala'


Trupa The Bandits a lansat si al doilea single, piesa Era Digitala, dorindu-se a fi o satira la adresa societatii si timpurilor pe care le traim.

Melodia a fost inregistrata, produsa si mixata la Music Hub TM, un studio nou care vrea sa sprijine tinerele talente din zona de vest a tarii si sa faciliteze accesul artistilor la echipamente de calitate. Studioul Music Hub TM isi va deschide portile pentru toti artistii din zona de vest, miercuri 8 septembrie, ora 16:00.

“Lucram impreuna de un an de zile, ne-am propus sa lasam un album rock, cu influente balkanice si mult umor. Abordam un sound vintage cu influente moderne si nu vrem sa demonstram ceva anume, dar credem ca era digitala ne face mai sedentari si mai prosti.” spune Razvan Munteanu - solistul vocal

Formatia The Bandits s-a nascut in plina pandemie si este alcatuita din Sorin Stroie -chitara, Alexandru Munteanu – tobe, Tibor Aranyi si Razvan Munteanu – voce. Trupa lucreaza la primul album si in urmatoarea perioada va lansa mai multe piese.

'Era Digitala' este o productie realizata in studioul Music Hub Tm, inregistrata, mixata si masterizata de Sorin Stroie, un tanar chitarist de doar 22 ani. El a realizat si video-ul piesei. Ceilalti trei membrii ai trupei au mai catat impreuna in trecut in proiectul The Weekend Band.

https://www.facebook.com/TheBanditsRo

https://www.instagram.com/thebanditsmusic



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: