Trupul lui Rares, tobosarul formatiei Wilder, a fost depus de Targoviste

de Buvnitz

Trupul lui Rares, tobosarul formatiei Wilder, a fost depus de Targoviste


Rares este depus incepand de astazi, 11 februarie, la capela bisericii Sf. Dumitru, strada Baratiei nr. 34, Targoviste. Slujba de inmormantare va avea loc in data de 13 februarie 2014 la ora 12.00 la aceeasi biserica, urmand ca procesiunea sa continue la cimitirul Suseni, bulevardul Eroilor nr.1, Targoviste.

Pentru cei care vor sa vina direct la cimitir, ora aproximativa este 14.30. va rog trimiteti catre toti prietenii vostri. Lui Rares ii placea sa cante in fata cat mai multor oameni. sa ii oferim o ultima reprezentatie asa cum merita.

La Targoviste se poate ajunge cu:

Microbuze ce pot fi luate din jumatate in jumatate de ora din autogara IDM Bucuresti (zona Basarab). Pretul unui bilet este de 15 lei.

Trenul IR 1783 cu plecare din Gara de Nord la ora 09:10. Pretul unui bilet intreg este de 25,5 lei. Pretul unui bilet cu reducere este de 20 de lei.

Inapoi la Bucuresti se poate ajunge cu:

Microbuzele din Targoviste catre Bucuresti pleaca din jumatate in jumatate de ora de pe strada Garii nr.1 pana la ora 20:30. Pretul este de 15 lei.

Trenul R- 9108 pleaca din Gara mare din Targoviste la ora 16:21. Pretul unui bilet intreg este de 11 lei. Pretul unui bilet cu reducere este de 5,5 lei.

Trenul IR 1888 pleaca din Gara mare Targoviste la ora 17:40, pretul intreg fiind de 25,5 lei. Pretul unui bilet cu reducere este de 20 de lei.

Harti:

De la intrarea in Targoviste dinspre Bucuresti la capela: goo.gl/maps/5bZFq

De la microbuze/gara catre capela: goo.gl/maps/qJ82z

De la intrare in Targoviste la cimitirul Suseni: goo.gl/maps/ftmYA

De la cimitirul Suseni la gara/microbuze: goo.gl/maps/PDIwo

Alex, fratele lui Matei:

"Va multumesc pentru valul imens de emotie si compasiune pe care il generati in memoria lui Rares. A fost un visator si in ultimul an un luptator inversunat. Dar si-a indeplinit cel mai important vis: cel de a fi tobosar, de a avea o trupa si de a fi pe scena. “Traieste-ti viata si indeplineste-ti visele” nu mai este un cliseu atunci cand vezi cat de repede ti se pot frange aripile. Acesta este sfatul pe care Rares vi-l transmite de acolo de sus. Eu asa voi face, dar am de indeplinit visele a doua persoane. Rares va fi inmormantat joi la Targoviste, atunci cand voi avea toate detaliile le voi posta aici. Cea mai mare rugaminte a mea catre voi, prietenii lui, apropiati sau nu, este sa veniti intr-un numar cat mai mare sa ii fim alaturi pe ultimul drum. Chit ca i-ati fost colegi, prieteni, ati baut o bere cu el, ati cantat sau doar l-ati vazut pe scena, va rog sa strangem cat mai multa lume pentru a-i fi alaturi in ultima reprezentatie pe scena vietii. Merita din plin asta! Asa ca veniti cu toti prietenii ca sa ii aratam cat de mult a contat pentru noi. Si va rog sa comentati la acest post cu o amintire legata de Rares, este foarte important pentru noi. Fratres in eternum Rares. Alex"

si am facut si un playlist cu toate videourile cu el pe care le-am gasit acum pe youtube. as vrea sa fie share-uit de cat mai multa lume

orice muzician isi doreste sa devina nemuritor prin muzica pe care o face. aveti un playlist in care am strans toate video-urile pe care le-am gasit in acest moment in care apare Rares. facand acest lucru mi-am dat seama ce calatorie extraordinara a avut pentru ca si-a urmat pasiunea. de la primii pasi pana la cel mai important concert pentru el. in descrierea playlistului aveti o lista cu cele mai importante video-uri. uitati-va la ele cel putin. si distribuiti mai departe pentru ca un muzician se poate considera implinit doar atunci cand muzica sa ajunge la cat mai multa lume. sa il facem nemuritor.

iti multumesc,
Alex



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: