Tuborg Green Fest - 3 zile de muzica buna

de Buvnitz

Tuborg Green Fest - 3 zile de muzica buna

Pe durata celor trei zile de festival, Tuborg Green Fest a adus pe scena 60 de muzicieni desavarsiti care au asigurat nu mai putin de 30 de ore de muzica buna celor peste 50.000 de spectatori prezenti in Parcul Izvor. Beaturile electro au rasunat in prima zi de festival, odata cu show-urile electrizante puse in scena de Chicane, The Crystal Method, Suie Paparude si Sensor, a doua zi fiind dedicata exclusiv muzicii rock. AB4, Zdob si Zdub, The Herbaliser si Guano Apes s-au dezlantuit pe scena, aducand la extaz zecile de mii de fani prezenti in Parcul Izvor in a doua zi de Tuborg Green Fest. Ziua a treia a fost rezevata pop-rock-ului autohton, seara fiind incheiata de un impresionant show live marca Stefan Banica & Friends.

Dupa cele 5 luni de pregatiri, Tuborg Green Fest a pus la dispozitia publicului nu doar muzica de calitate, artisti internationali de renume, cat si extra-activitati de festival dintre cele mai originale. Distractia a fost in toi in acest weekend in centrul Capitalei cu cele mai tari tatuaje facute de maestrii de la LA INK, cu workshopurile de jonglerie si poiuri, celebrul wii Guitar Hero si multe alte surprize festivaliere. Tuborg Green Fest a insemnat pe langa muzica, o adevarata experienta de festival ce nu va fi uitata prea curand de cei care au fost in acest weekend in Parcul Izvor din Capitala.

“Tuborg are un istoric puternic al implicarii in evenimente muzicale, atat la nivel international, cat si in plan local. Ne bucuram ca Tuborg Green Fest a reusit sa reuneasca si in Romania iubitorii muzicii de calitate si al berii Tuborg. In cele 3 zile de festival, vanzarile de bere inregistrate au depasit asteptarile noastre, atat muzica buna, cat si atractiile extra pe care le-am pregatit cosumatorilor nostri dovedindu-se o reteta de succes.“, a declarat Doron Zilberstein, Vice-Presedinte Marketing Tuborg Romania.

In ultima zi de festival, muzica buna, distractia si spiritul de festival au invins ploaia in Parcul Izvor unde in ciuda vremii nefavorabile, oamenii s-au simtit excelent, bucurandu-se de toate activitatiile de festival puse la dispozitie de organizatori, consumand bere rece dansand pe cele mai tari hituri romanesti. Ziua dedicata pop-rock-ului romanesc a adus pe scena Tuborg Green Fest nume mari ale muzicii autohtone: dupa ce seria de concerte a fost deschisa de Publika, Mandinga a adus vibe-ul latino in centrul capitalei, incalzind si mai mult atmosfera. Show-ul a continuat cu Vita de Vie care a aratat inca o data ce inseamna un concert rock adevarat, seara incheiandu-se cu un spectacol de neuitat creat special pentru acest festival de catre Stefan Banica si prietenii acestuia.

Publika a incins atmosfera cu piese rock inca de la ora 17:00, trupa fiind urmata la scurt timp de Mandinga. Toti cei aflati la Tuborg Green Fest si-au pus sangele in miscare pe ritmurile latino exuberante alaturi de Ella, Alejandro, Alex, Bazooka, Florin, Chupi, Omar Secada, Zach, Tony, si El Nino. Castigatori a numeroase premii in industria muzicala din Romania, membrii Mandinga au aratat cum spiritul latino poate fi materializat intr-un spectacol teatral, vibrant chiar si pe timp de ploaie. Seara Tuborg Green Fest a fost continuata de Vita de Vie care prin riff-urile de chitara electrizante, prin “bass-ul si cu toba mare” care au energizat toti fanii prezenti la concert. Aparitia din cadrul Tuborg Green Fest a fost spre deliciul fanilor o suita de piese noi si vechi ale trupei, toti cantand zeci de minute la unison, dansand si petrecand in ploaie alaturi de idolii lor pe hituri precum “Vino inapoi”, “Imi pasa” sau “Praf de stele”.

Cea de-a treia zi de festival si ultima din seria concertelor Tuborg Green Fest l-a avut pe Stefan Banica cap de afis. Pentru aparitia de duminica seara, Stefan a pregatit o serie de duete alaturi de cativa dintre cei mai buni prieteni de pe scena muzicala romaneasca: Andra, A.G. Weinberger si Bodo. Show-ul lui Banica a fost indelung ovationat de fani, artistul realizand un jam session adevarat ce nu va fi uitat cu siguranta de toti cei ce au fost in Parcul Izvor - doua dintre cele mai bune voci ale Romaniei, un artist complet si un chitarist de exceptie nu puteau aduce altceva publicului decat o seara magica pe scena primului festival ce a deschis toamna acestui an.

O galerie foto a concertului Guano Apes gasiti accesand link-ul de mai jos: (pozele sunt facute din public)

Poze Guano Apes in concert la Tuborg Green Fest

Poze cu publicul la Tuborg Green Fest gasiti aici:

Poze cu Publicul la Guano Apes / Tuborg Green Fest

Trei piese filmate cu Guano Apes gasiti pe ROCKTUBE aici:

Filmari Guano Apes la Tuborg Green Fest



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: