Tuborg Green Fest: Ritmuri tribale, calatorii in viitor si tatuaje inedite

de Buvnitz

Tuborg Green Fest: Ritmuri tribale, calatorii in viitor si tatuaje inedite

Toamna aceasta, pe langa line-up-ul de exceptie, Tuborg Green Fest aduce tuturor celor prezenti in Parcul Izvor cele mai noi si inedite activitati de festival! Discovery LA INK si Ancient Future World Village sunt numai cateva dintre principalele surprize ce vor fi puse la dispozitia publicului weekendul acesta.

Pana sa cititi restul articolului nu uitati de concursul nostru: Castiga 12 invitatii VIP cu BERE MOCA la Tuborg Green Fest

Festivalul Tuborg Green Fest se va desfasura intre 4 si 6 septembrie in Parcul Izvor din capitala si se bucura de prezenta unor artisti de renume international precum Guano Apes, Chicane, The Herbaliser sau The Crystal Method, accesul publicului fiind gratuit.

Toti cei care doresc sa isi faca un tatuaj, insa nu au avut curajul pana acum au in acest weekend oportunitatea de a experimenta pe pielea lor cele mai tari tatuaje in stilul binecunoscut al „maestrilor” de la LA Ink. Pe langa faptul ca nu sunt deloc dureroase, acestea sunt foarte usor de realizat, indepartarea facandu-se ulterior intr-un mod foarte rapid! Reprezentantii LA INK vor putea fi intalniti in toate cele trei zile ale Tuborg Green Fest, in intervalul 18:00 - 22:00, in cortul Discovery Channel unde vor executa cu mare profesionalism si atentie la detalii numeroase tatuaje tuturor celor prezenti. Inscrierile se vor face pe principiul ''primul venit, primul servit'', prin urmare toti doritorii trebuie sa se grabeasca pentru a avea cat mai multe sanse de a a-si face rost de un tatuaj profesionist.

Alaturi de cortul Discovery LA INK, participantii la Tuborg Green Fest vor avea ocazia sa experimenteze toate surprizele propuse de Ancient Future World Village. In acest spatiu special amenajat sub forma unui Dom mare de culoare alba, numerosi artisti vor crea un mix tribal de percutie, vor realiza numere de jonglerie si se vor “juca” cu flacarile, printre toate acestea fiind prezenta si o simulare anti-gravitatie.

Village-ul va fi construit sub forma unui spatiu interactiv care va functiona si ca loc de intalnire pentru toti aceia care vor sa imbine utilul cu placutul participand la cele mai diferite si originale workshop-uri de percutie unde vor putea invata ritmurile de baza africane, latine si romanesti, instrumentele fiind puse la dispozitie din partea casei! Toti cei care vor sa ia parte la workshop-urile de jonglerie pot veni si cu poi-urile personale pentru a invata sa le manuiasca. Si pentru cei care si-au dorit sa calatoreasca in viitor, dorinta li se va implini: in cadrul Tuborg Green Fest va exista un concurs al carui premiu va fi o sesiune speciala de Aerotrim. Seara, dupa ultimul concert, totul se va reuni intr-un show live de exceptie cu "Tribal House Collective" si "Juggler.ro", combinatie ce va anima si mai mult spatiul de festival prin ritmuri incendiare, flacari si elipse ce vor deschide orizontul spre o noua dimensiune: lumea Ancient Future.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook