Tye Trujillo a contribuit la "Master of Puppets" interpretata de Eddie Munson in Stranger Things

de Cristi Nedelcu

Tye Trujillo a contribuit la


La inceputul acestei saptamani, am luat parte la un real show al lui Eddie Munson, care interpreteaza impecabil in Stranger Things piesa „Master Of Puppets” de la Metallica. Recent, printr-o postare pe Instagram, basistul Metallica, Robert Trujillo, a dezvaluit ca fiul sau, Tye Trujillo, a contribuit la melodia cantata de Munson.

Avand in vedere talentul imens al lui Tye (baiatul a inlocuit ocazional unii membri Korn si Suicidal Tendencies, avand si propria sa trupa, Ottto), nu este socant ca Tye Trujillo a realizat si acest lucru. Tye canta perfect riff-ul melodiei Master of Puppets iar Eddie interpreteaza perfect secventa aceasta din serial.

Eddie Munson (Joseph Quinn) a tot aparut in mass media pentru o multime de lucruri legate de metal inca de la introducerea sa ca personaj in serial. Jacheta Dio a lui Munson pe care o poarta in serial, provine din colectia personala a lui Dio, iar anterior, Quinn – care este si chitarist – a explicat modul in care ascultarea de heavy metal a ajutat la modelarea personajului Eddie Munson.

Mai mult decat atat, Metallica este ”Beyond Psyched” sa apara astfel in serialul Stranger things. Acestia au declarat: "It's an incredible honor to be such a big part of Eddie's journey." Intr-o noua postare pe Instagram, Metallica ii lauda pe scriitorii si regizorii Stranger Things: Matt si Ross Duffer pentru utilizarea unei coloane sonore foarte bune si pentru includerea piesei lor „Master Of Puppets”.

Cat despre Metallica, se pare ca acestia vor avea un nou album in curand. Chitaristul Kirk Hammett a spus intr-un interviu recent: „Well, let's just say that over the Covid years, we weren't just sitting around on the couch texting each other, complaining about how we couldn't work That was the exact opposite of what happened! We've been working through the lost years – so you can draw your own conclusions from that!"



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: