Un adolescent britanic a fost atacat pentru ca asculta metal

de George Lazar

Un adolescent britanic a fost atacat pentru ca asculta metal


Un adolescent din orasul Manchester a fost atacat de o banda de 15 tineri intr-un stil similar atacului in care a fost ucisa Sophie Lancaster.

Ben Moores, 16 ani, a fost numit ''mosher'' si ''ciudat'' in timp ce corpul sau incasa lovituri de pumni si picioare. Acesta crede ca a fost atacat pentru ca are parul lung si poarta haine negre.

Tanarul a scapat cu ''doar'' cateva lovituri la cap si corp, fara a fi suferit rani grave. Ben a declarat: "Cand m-au trantit la podea, am crezut ca o sa mor. Nimic nu ii oprea - nu ma lasau sa ma ridic. Aveam sange pe toata fata la sfarsit. Cand eram lovit si calcat pe cap si incheieturi, iar parul imi era smuls, nu aveam ce sa fac. Gandul la ce mi s-a intamplat ma face sa intru in soc. Faceau asta doar pentru ca arat asa si pentru ca am parul lung si imi place muzica heavy metal. Totul pentru ca ma imbrac diferit si am interese diferite."

Sapte adolescenti din Rossendale, cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, au fost arestati pentru a fi avut legatura cu incidentul. Acestia au fost eliberati pe cautiune pana pe 17 mai.

Sophie Lancaster a fost ucisa in august 2007 pentru ca era o adepta a stilului goth, ucigasii primind sentinte de 18 si 16 ani de inchisoare.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: