Un an de folk in club MoJo Brit Room

de Chaos Lore

Un an de folk in club MoJo Brit Room


e-Folk Events & Club MoJo Brit Room va invita marti, 2 noiembrie 2010, incepand cu ora 20:30, la o seara de muzica live si multa distractie.

Pentru acesta saptamana vom sarbatori impreuna 1 an de concerte folk in club MoJo Brit Room alaturi de Jul Baldovin si invitatii sai in prima parte a serii. In a doua parte incepand cu ora 22:30 vom fi alaturi de Jonathan
David
venit tocmai din Marea Britanie ce ne va incanta cu o serie de cover-uri internationale alaturi invitatii sai speciali.

Alaturi de Jul Baldovin se vor mai afla pe scena: Grupul Cantos, Ovidiu Scridon si Grupul Fox Studis si multi alti artsti folk ce au cantat timp de un an pe scena clubului MoJo Brit Room la serile organizate de e-Folk Events.

Asa ca fara prea multe cuvinte va invitam pe toti sa sarbatorim asa cum se cuvine primul an de concerte de poveste alaturi de echipa e-Folk Events si echipa celui mai bun club bucurestean de concerte LIVE.

Prezenta este obligatore, la fel si buna dispozitie.

Pretul unui bilet este de 10 Lei si resprectiv 7 Lei pentru elevi si studenti. Biletele se pot achizitiona de la intrarea in club.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook