Un "circ rock" cu muzica celor de la AC/DC, Metallica, Iron Maiden si de la alte trupe faimoase a fost lansat in Spania zilele trecute

de Cristi Nedelcu

Un


Un „circ rock” cu muzica celor de la AC/DC, Metallica, Iron Maiden si de la alte trupe faimoase a fost lansat in Spania zilele trecute. Ti-ai dorit vreodata sa vezi cativa artisti de circ zburand prin aer pe piesa Kashmir a lui Led Zeppelin? Iti place muzica rock? Iti place sa mergi la circ? In capitala Spaniei, Madrid, inclusiv in cursul saptamanii viitoare se va desfasura The Rock Circus la complexul expozitional IFEMA de pe Av. del Partenon.

Rock Circus promite ca publicul va fi martor la „a new entertainment format that offers the most extreme circus acts whilst travelling through the history of rock”- o declaratie care suna foarte promitator.

"The show will be performed by a total of 50 performers, including jugglers, acrobats, trapeze artists, etc. and ten dancers," au declarat organziatorii. "They will be joined by a rock and roll band with 18 musicians, who will perform a repertoire of 40 songs by iconic groups like Kiss, Metallica, Iron Maiden, Guns N’ Roses, AC/DC, Led Zeppelin, The Rolling Stones, Queen or David Bowie." au continuat acestia.

"These songs will accompany the most amazing circus scenes that the artistic team has developed during an exhaustive worldwide search, having compiled numbers from different countries like Portugal, United Kingdom, Cyprus, Russia, Kazakhstan, Ukraine, Colombia or Italy."

YouTuberii spanioli de la Metal Remains au vizitat deja Rock Circus pentru a raporta ce se intampla acolo, iar filmarile lor sugereaza ca participantii se pot bucura de multe momente speciale si inedite. Printre momentele principale se numara un glob spectaculos, o pereche de artisti aerieni care zboara atletic in timp ce o trupa live canta Kashmir a lui Led Zeppelin si o trupa de dansatori entuziasti care se misca pe un mix de cantece, inclusiv Enter Sandman de la Metallica, Welcome To The Jungle de la Guns N' Roses si I was made for Lovin' You de la Kiss.

Rock Circus se va tine pana in 1 noiembrie 2022, in Madrid.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: