Un colegiu din Anglia ofera cursuri specializate de heavy metal

de Buvnitz

Un colegiu din Anglia ofera cursuri specializate de heavy metal


Colegiul din Nottingham (NCN) - una din cele mai prestigioase si respectate unitati de invatamant din Marea Britanie - ofera un curs de doi ani in muzica heavy metal.

Programa a fost pusa la punct de Liam Maloy, profesor in performanta muzicala. Conceput pe o perioada de sapte luni, cursul este descris drept unul 'riguros' din punct de vedere academic.

'Muzica heavy metal nu a fost luata in serios in comunitatea academica.' declara profesorul. 'Este un gen de muzica la fel de important ca muzica jazz sau cea clasica. Este o constructie de ordin cultural.'

Cursurile incep in luna septembrie iar studentii vor invata cum sa compuna si interpreteze piese heavy, ce inseamna industria muzicala, istoria heavy metal si rolul acestui gen in filme si jocuri video. Cursantii vor avea ocazia de a concerta in diverse sali din intreaga tara.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: