Un comediant britanic s-a trezit intr-o incurcatura death metal

de Andreea Gherfi

Un comediant britanic s-a trezit intr-o incurcatura death metal


Comediantul britanic Bernie Clifton, in varsta de 80 de ani, a fost foarte suparat dupa ca a descoperit ca pe noul sau album a fost tiparit tracklist-ul unei trupe de death metal din Anglia.

"Miasmic Mutation" este primul album full-lenght al trupei Abhorrent Decimation si a fost lansat in Septembrie 2015. Tracklist-ul acestuia a ajuns din greseala pe albumul seniorului comediant si entertainer Bernie Clifton, cunoscut in Anglia pentru obiceiul sau de a umbla cu un strut de plus pe care l-a denumit "Oswald".

Bernie Clifton a declarat ca incurcatura, pe care casa de discuri a facut-o, l-a suparat foarte tare, dar ulterior a reusit sa priveasca partea amuzanta a situatiei.

"I got the CDs out the box and I looked on the back and here was the tracklist of a death metal group. We could go on the road, me and the lads. We could do To Dream The Impossible Miasmic Mutation"

Abhorrent Decimation au gasit si ei situatia ca fiind teribil de amuzanta: "Not sure what has happened here exactly but it seems we've done a split with Bernie Clifton. Safe."



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: