Un consilier al lui Ponta e ironic fata de 'Rockerii astia, rai si pletosi'

de Cristi Nedelcu

Un consilier al lui Ponta e ironic fata de 'Rockerii astia, rai si pletosi'


Mai jos aveti o postare a domnului Mirel Palada, care ocupa postul de consilier pe strategii guvernamentale al lui Victor Ponta.

"Lol. Au astia micii si pufosii de la Rock FM niste stiri obiectiv-antiguvernamentale mai ceva ca aia de la Gandul. Roackerii astia, rai si pletosi. Mai un Judas Priest, mai un #‎josGuvernuticalos. Bagam o Metallica, apoi Guvernu e corupti.

Noroc ca nu au rating, ca roackerii sint putini si nu au masina. Noroc ca Radio Romania Muzical inca nu s-a apucat de politica.

Bach for the win. Jos Guvernu kaghebist care urgiseste roackerii tarii.

Breaking the law. Breaking the law."

Avand in vedere ca declaratia vine din partea unui individ care s-a adresat jurnalistilor de la Realitatea TV, Hotnews si Gandul cu formulari de genul "Nemernici, jegosi, pastele mamii lor de ticalosi” (macar face rime) cred ca noi din comunitatea rock am scapat destul de ieftin. Exceptand ca cei de la Rock FM sunt mici si pufosi, noi ceilalti nu avem masina. S-o fi referit la faptul ca nu avem bani de masina sau ca multi avem motoare? Unele sunt chiar mai scumpe decat masinile.

In orice caz problema este ca un reprezentant al Guvernului, are statut de persoana publica, si indiferent de afirmatiile pe care acesta le face pe pagina sa personala, acestea au caracter public, cu atat mai mult cu cat sunt tangentiale cu orice tine de sfera politicului.

In plus, dupa iesirile de pana acum ar fi trebuit luata o masura din partea superiorilor sai. Poate a treia manifestare asemanatore va fi cu noroc.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: