Un designer spaniol a lansat o masa de cafea inspirata de Metallica

de Cristi Nedelcu

Un designer spaniol a lansat o masa de cafea inspirata de Metallica


Un designer spaniol a lansat o masa de cafea inspirata de Metallica. Aceasta masuta de cafea Metallica este o piesa de mobilier esentiala in casa oricarui metalhead fan al trupei.

Masuta de cafea – lucrarea designerului spaniol Manzana5Tienda – a fost initial un butoi de petrol de 200 de litri care a fost reciclat si transformat in masa de cafea. Obiectul de mobilier este disponibil acum pe Etsy pentru aproximativ 250 USD plus transport (din Spania). Manzana5Tienda are si alte articole tematice interesante create din ceea ce par a fi in principal butoaie si cutii mari de conserve, inclusiv o casa pentru caini Campbell's Tomato Soup si o masa Jack Daniel's.

Vanzatorul afirma ca „Our original and practical coffee table has an industrial touch, with a mixture of iron and wood and, with your idea, it’ll be unique.” Puteti viziona lucrarea sa si achizitiona masuta de aici.

Nu uitati de faptul ca in curand, pe 14 aprilie are loc lansarea noului album al trupei, 72 Seasons, album care poate fi pre-comandat de aici.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: