Un participant a fost impuscat iar alti doi sunt dati disparuti dupa festivalul Rocklahoma din SUA

de Cristi Nedelcu

Un participant a fost impuscat iar alti doi sunt dati disparuti dupa festivalul Rocklahoma din SUA


La finalul editiei de anul acesta a festivalului Rocklahoma ce s-a tinut in Pryor, Oklahoma, s-a raportat din partea autoritatilor ca un fan a fost impuscat iar alti doi au fost dati disparuti.

In plus, intreg Texasul cat si o partea din Oklahoma au fost afectate de inundatii ca urmare a furtunilor ce au avut loc fix din perioada festivalului. Tot din cauza vremii unele concerte de la Rocklahoma au fost anulate. Printre acestea se numara show-urile In Flames, Linking Park sau Volbeat.

Probabil pe fundalul haosului creat de vreme un fan a fost impuscat. Autoritatile nu au oferit mai multe detalii cu privire la modul in care s-a intamplat incidentul.

Ulterior a fost anuntat si faptul ca doi participanti la festival, ambii in varsta de 20 de ani au fost dati disparuti de pe data de 23 Mai cand, teoretic, trebuiau sa se intoarca de la Rocklahoma. Acestia nu au fost gasiti nici pana acum, iar autoritatile pun disparita lor pe seama vremii, a furtunilor si a inundatiilor.




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: