Un preot a fortat o trupa rock sa mute un concert caritabil

de Alin Pildner

Un preot a fortat o trupa rock sa mute un concert caritabil


Trupa britanica "Seventh Son" a fost sa fortata sa mute locatia concertului de binefacere pe il aveau de sustinut, dupa ce un preot s-a opus evenimentului, temandu-se ca rockerii vor interpreta compozitii anti-religioase in cadrul show-ului de la Centrul Catolic Polonez.

Seventh Son urma sa ajute la strangerea de fonduri pentru fostul pilot Ricky Ashworth, care a fost ranit intr-un grav accident, care l-a lasat in coma pentru 90 de zile.

seventhsonpostergig2014

Insa, dupa ce a vazut o imagine a trupei pe un afis, parintele Tmoasz Wojick, responsabilul Centrului Catolic Polonez, a decis sa nu mai permita participarea lor la eveniment, sustinand ca nu poate garanta ca rockerii nu vor canta piese anti-catolice sau anti-religioase.

Wojick: "O multime de trupe rock poarta cu ele mesaje gresite si nu-mi pot garanta ca nu vor face asta si aici; pana si imaginea de pe poster a semnalat ca aceasta muzica este impotriva religiei".

Drept raspuns, solistul Seventh Son, Bri Shaughsnessy a declarat ca "pentru inceput, si eu sunt catolic. Asa ca nu cantam piese impotriva acestei religii. Oricum, nu ne-a intrebat nimeni, nimic. Doar ni s-a spus ca au fost puse postere la club si ca parintele le-a vazut si ne-a judecat doar dupa modul in care aratam... "

Pentru a ne limpezi vizavi de rockerii care au adus atata teama in sufletul unui preot al mileniului III, va invit sa urmarim "Dangerous Kiss, o piesa periculoasa, semnata de Seventh Son. Enjoy!



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: