Un Singur Cluj #AlaturideUcraina - Doneaza online

de Cristi Nedelcu

Un Singur Cluj #AlaturideUcraina - Doneaza online


In contextul razboiului din Ucraina, miscarea Un Singur Cluj se reactiveaza pentru a strange fonduri pentru o misiune umanitara.

Organizatorii aduna fonduri pentru refugiati, vor coordona achizitii si vor organiza transporturi in cadrul unor misiuni de raspuns umanitar in Ucraina.

Puteti dona pe https://ucraina.unsingurcluj.ro sau pe www.iabilet.ro

"In functie de cum se schimba situatia din Ucraina, ne vom adapta si noi activitatea viitoare. Prima noastra misiune este la Cernauti: trimitem un transport cu echipamente si materiale solicitate Romaniei de catre Primaria de acolo." - au declarat cei de la Un Singur Cluj

Va reamintim, miscarea Un Singur Cluj a aparut ca un raspuns spontan al societatii civile clujene la criza pandemica din 2020. Atunci au reusit, in numai 45 de zile, sa aduca din China un avion plin cu echipamente medicale destinate spitalelor clujene, dar si sa coordoneze mai multe operatiuni logistice de anvergura in folosul spitalelor.

Cum a aratat prima misiune Un Singur Cluj puteti citi in PressOne: pressone.ro/festivalul-pandemia



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: