Un top al celor mai buni compozitori ai epocii noastre

de Cristi Nedelcu

Un top al celor mai buni compozitori ai epocii noastre


Cei de la Rolling Stone au alcatuit un top al celor mai buni compozitori. Pe cele 100 de pozitii se regasesc de la artisti soul si pop la artisti rap, country si jazz.

In prima faza ai crede ca topul ar fi dominat de compozitori care au facut muzica rock. Insa lucrurile nu stau chiar asa. Mai jos aveti numele artistilor care au legatura (mai mult sau mai putin) cu acest stil de muzical precum si pozitia pe care o ocupa in topul alcatuit de Rolling Stones.

93. Billie Joe Armstrong - primul intrat in top este frontman-ul Green DEay

65. George Harrison - este primul membrul Beatles care intra in topul Rolling Stone

54. Kurt Cobain - liderul asa numitei 'Generatii X' precum si frontman-ul Nirvana a declarat de multe ori ca fanii formatiei sale nu au inteles niciodata ideeile din spatele muzicii Nirvana.

29. Pete Townshend - Frontman-ul The Who merita sa fie mai sus in acest top.

6. Mick Jagger si Keith Richards - Combinatia dintre cei doi a dat nastere uneia dintre cele mai mari formatii de rock din istorie

3. John Lennon - Podiumul incepe cu frontman-ul Beatles.

2. Paul McCartney - ...si se continua cu celalalt membru emblematic Beatles.

1. Bob Dylan - un artist vizionar, Dylan a declarat in memoriile sale "Trebuie sa compui piese care sunt mai importante ca viata... O piesa este ca un vis, si trebuie sa il faci sa devina realitate".



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: