Under Destruction - Origin (recomandare)

de Alex Warheart

Under Destruction - Origin (recomandare)


Teoretic, e dificil sa gasesti o formatie despre care sa poti afirma ca-ti place mult de tot, asta dupa ce ai ascultat doar o serie de piese de pe un album. Practic, Under Destruction mi-au atras atentia inca de la primele compozitii si ma fac sa cred ca vor avea parte si de aprecierea voastra!


Pe "Origin", album care-mi tot rasuna acum in minte, am regasit o sumedenie de elemente care-mi plac, de la riff-uri in stilul celor de la Gojira sau Meshuggah, la elemente de thrash si melodic death metal, imbinate pe alocuri cu o voce expresiva, de nivel superior.


Albumul este unul complex, munca de imediat dupa lansarea primului EP (Devastated - 2010) fiind mai mult decat sesizabila. Este o realizare impresionanta care -sper eu-, in viitor va aduce formatiei succesul la care aspira.


Under Destruction redefinesc muzica, aducand pe langa sunetul prodigios si o serie de versuri legate de trecut, suprematie si dominatie, toate aceste aspecte fiind prezentate sub o singura forma, asigurand formatiei startul necesar in industria muzicala.



Legat de durata discului, aceasta este una mai mult decat potrivita pentru a nu deveni plictisitor sau greu de priceput. In ceea ce priveste productia, aceasta este una pe masura, facand din "Origin" un album ce trebuie neaparat ascultat de catre fanii metalului extrem.


In acelasi timp, eu tind sa cred ca Under Destruction si-au urmarit si atins obiectivul, iar in prezent lucreaza pentru a ajunge o trupa etalon in acest nou val al metalului.

Iar acum, daca mai sus am reusit sa schitez doar cateva idei despre acest album, nu ramane decat sa ascultati si voi la randul vostru materialul si sa va faceti o mica parere proprie. CD-ul poate fi comandat online de aici.


Nu uitati sa-i "savurati" pe austrieci si speram sa-i vedem cat mai curand pe teritoriul Romaniei! Apropo, ii gasiti pe Facebook aici!





Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: