UnderLondon Fest - cel mai ravnit show al orasului

de Morrison

UnderLondon Fest - cel mai ravnit show al orasului
Seria de evenimente UnderLondon, sustinuta pentru al treilea an consecutiv de catre Romtelecom Clicknet, a devenit deja un punct de referinta in peisajul muzical alternativ. Prima zi a UnderLondon Fest (joi, 13 noiembrie) a atras peste 1000 de oameni in club Fabrica din Bucuresti, show-ul fiind declarat sold-out in jurul orei 22.00, in timp ce in fata clubului inca se strangeau oameni!

Seara a fost deschisa in jurul orei 22.00 de catre Go To Berlin, apoi pe scena au urcat britanicii de la Trash Fashion, care au oferit publicului o portie energizanta de electro-bash, new-rave si dance rock.

Inainte de concert, membrii trupei - Jet Storm, Mason Storm, Bam Bam si Jimbo Ready - s-au declarat absolut incantati de bucataria romaneasca si de frumusetea fetelor noastre! Headliner-ul serii, Robots in Disguise, si-a inceput show-ul pe la miezul noptii, in strigatele si aplauzele fanilor. Desi nu au avut parte decat de o ora de somn pe drumul din Brighton pana la Bucuresti, Sue Denim si Dee Plume au reusit sa ramana fresh si sa tina publicul in priza pana in ora 1.00, cu hituri underground precum The Tears, Turn it up, The Sex Has Made Me Stupid sau We're in the music biz.

Trash Fashion si Robots in Disguise vor concerta in aceasta seara (vineri, 14 noiembrie), in Setup Venue din Timisoara, alaturi de Persona, in cadrul celei de-a doua zile a UnderLondon Fest. In seara evenimentului, la intrare, biletele vor fi disponibile la pretul de 25 de lei.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: