Untold Faith au lansat un lyric video pentru piesa 'Marketplace Of Souls'

de Andreea Gherfi

Untold Faith au lansat un lyric video pentru piesa 'Marketplace Of Souls'


Pentru a-si pune ideile muzicale in practica, Gindele Gábor - tobe si Mogyoros Attila - chitara doi membri din Carei cu radacini adanci in prog-ul romanesc, au decis in toamana anului 2010 infiintarea unei noi trupe, care odata cu cooptarea celorlalti membri, Vida István-bass si mai tarziu Tomori Erik-voce a devenit realitate.

Stilul abordat este un progressive metal cu elemente de technical thrash - death, condimentat cu pasaje melodice si acustice avand linii vocale care alterneaza intre grunge si growls de death metal. Printre influentele si favoritii lor se numara trupe ca si Nevermore, Mekong Delta, Sikth, Dillinger Escape Plan, Riverside, Tesseract, Monuments, Alter Bridge.

Trupa are la activ numeroase concerte si aparitii live la festivalurile de profil din tara, a sustinut doua mini turnee in Romania alaturi de o formatie din Germania. in anul 2014 a castigat semifinala de vest al "Wacken Metal Battle Romania" organizat la Timisoara, respectiv a obtinut locul III si un an mai tarziu locul I in cadrul festivalului concurs "Posada Rock" din Campulung Muscel, unde a si cantat in recital anul urmator.

In 2015 si 2016 au primit invitatie la trei festivaluri de peste hotare, in Ungaria la "Full of Anger" si "Darkening the Summer Night" din Debretin, respectiv "Heavy Day Fest" din Rzeszow, Polonia.

Piesa "Greed Feast" a fost inclusa pe compilatia "Progstravaganza XX - Landmarks" produsa de ProgSphere Promotions in 2014. In 17 Decembrie 2016 a aparut primul material audio oficial al formatiei, un EP cu trei piese pe tema conceptuala, intitulat "Prologue:Flatline".



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: