Urma anunta lansarea unui nou album

de Morrison

Urma anunta lansarea unui nou album
Dupa cateva luni in care nu s-a stiut nimic de formatia Urma, Mani Gutau rupe tacerea si anunta un nou album de studio. Anuntul a fost facut in data de 3 martie chiar pe forumul oficial Urma.

Iata ce spune Mani Gutau despre noul material:

Un album care va fi prezentat celor interesati piesa cu piesa, in ordinea in care vor fi imprimate, primele doua urmand a fi inregistrate si oferite spre ascultare in decursul lunii aprilie-mai.

Un album care poate fi finalizat intr-un an sau zece, care poate contine 10 muzicieni sau 50, un album care va fi oferit online, in cadrul unui site puzzle care va permite downloadarea acestui album, piesa dupa piesa, pana la alcatuirea unei imagini complete, anume noul album Urma.

Primul concert al muzicienilor implicati in acest proiect va avea loc in data de 10 aprilie in Budapesta, in A38, celebrul vas ancorat pe Dunare. Alaturi de Urma vor canta si Kumm, fiind un concert tribut in memoria sportivului roman Marian Cozma.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: