Urmatoarea batalie GBOB Romania, pe 15 mai. Afla care sunt formatiile inscrise in semifinala

de Maria Galea

Urmatoarea batalie GBOB Romania, pe 15 mai. Afla care sunt formatiile inscrise in semifinala


Pe masura ce GBOB Romania avanseaza in 2015 si pe masura ce organizatorii evolueaza cu organizarea etapelor Semifinale GBOB, proiectul prinde amploare si se bucura de sprijinul real al unor oameni importanti din industria muzicala.

De curand, Romanian Rock Radio (RRR) se asociaza cu Asociatia Sunetul Muzicii (ASM) pentru organizarea competitiei GBOB Romania 2015. Prin asocierea cu Romanian Rock Radio, artistii care se inscriu acum la GBOB Romania se pot bucura astfel si de difuzarea online ale pieselor inregistrate in studio.

Saptamana trecuta a avut loc prima conferinta de presa a concursului GBOB Romania 2015 la Ramnicu Valcea.

Urmatoarea batalie a formatiilor se da In Aby Stage Bar din Ramnicu Valcea (Calea lui Traian 158A, Complex Nord). La semifinala GBOB Oltenia, care se organizeaza vineri 15 mai, s-au inscris: I'm The Trip de la Sibiu, Simbolic de la Campulung Muscel; Discipolii si A Treia Generatie (ambele din Brezoi); Silent Project din Baile Olanesti; Arachna de la Dragasani; Sin Under Skin, Red Fiction si Crimena (toate trei din Craiova); Sold Out, ProXima (ambele din Rm.Valcea).

Tinta este desigur sa fie 15-18 formatii confirmate si pentru aceasta etapa; drumul de la Cluj-Napoca la Ramnicu Valcea poate fi parcurs cu masina in 3 ore jumate folosind cele doua tronsoane de autostrada prin Turda si Sebes.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: