URSUS da sansa tinerilor artisti sa urce pe scena URSUS Evolution!

de Chaos Lore

URSUS da sansa tinerilor artisti sa urce pe scena URSUS Evolution!


Fie ca fac riff-uri grele, dau freestyle sau baga beaturi electro, URSUS le da sansa tinerilor muzicieni sa cante la URSUS Evolution alaturi de cei mai tari artisti romani.

Daca anul trecut au urcat pe scena artisti consacrati, anul acesta URSUS Evolution este despre tinerii muzicieni! Se da startul concursului prin care ei vor avea sansa sa cante pe scena de la URSUS Evolution.

Inscrierea in concurs se face prin aplicatia disponibila pe pagina de Facebook URSUS Romania. Tot aici https://www.facebook.com/UrsusRomania/app_390135364359898, se gaseste si regulamentul concursului si formularul de inscriere.

Prima etapa a concursului, cea de inscriere, se incheie pe 27 mai. In perioada 28 mai – 3 iunie like-urile vor decide finalistii, acestia urmand sa fie jurizati intre 4 si 6 iunie de catre membrii juriului URSUS.

S-a dat drumul la concurs! Bafta la like-uri!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook