Valerinne a lansat albumul "Monumenta"

de Cristi Nedelcu

Valerinne a lansat albumul


Valerinne a lansat albumul ”Monumenta” care poate fi ascultat sau descarcat in format digital la linkul de mai jos:

https://UMRDD.lnk.to/Valerinne-Monumenta

Albumul a fost inregistrat live la Studio 148, mixat si masterizat de catre Marius Costache, iar evenimentul de lansare a cd-ului are loc in aceasta seara in Club Control, printr-un concert ce ii are ca invitati pe bulgarii de la Mytrip: https://www.facebook.com/events/116515175363480/

Valerinne este o trupa de post-rock/instrumental, infiinata in ianuarie 2012 in Bucureti, avandu-i in componena pe Alexandru Das – chitara/synth/soundscapes, Liviu Stoicescu - bas, Mircea Smarandache - tobe. Muzica trupei este un amestec de shoegaze, post-rock, post-metal, iar concertele sunt insoite de live visuals.

Poze Poze pentru articole - Monumenta

Pe data de 8 octombrie 2012, Valerinne lansau Kunstformen der natur, album lor de debut, fiind considerat de catre presa muzicala drept unul dintre cele mai originale i remarcabile materiale ale anului. Au cantat alaturi de Amenra, Environments, Atlantis, Maybeshewill, Tides from Nebula, Our Ceasing Voice, Stephen O'Malley , iar in primavara lui 2013 au pornit intr-un turneu european prin Bulgaria, Croaia, Serbia, Cehia, Germania i Belgia alaturi de trupa bucureteana Environments i au cantat la Dunk! Festival, unul dintre cele mai importante festivaluri de post-rock din Europa.

La sfaritul anului 2013, formaia a lansat cel de-al doilea album, Arborescent, promovat prin mai multe concerte in ara, inclusiv la festivaluri precum Rockstadt Extreme Fest i Padina Fest, iar 2016 a inceput pentru Valerinne cu lansarea a doua materiale: albumul Monumenta i un split EP impreuna cu Tauusk, Telemetry.

Contact Valerinne:

www.facebook.com/valerinneofficial




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: