Vespera lanseaza albumul 'Imago'

de Andreea Gherfi

Vespera lanseaza albumul 'Imago'


VESPERA anunta lansarea unui nou material discografic, „IMAGO”. Acesta contine zece piese, abordate in stilistici variate si include colaborari cu diversi artisti.

Albumul urmeaza sa fie promovat printr-un turneu in tara, detaliile caruia vor fi dezvaluite in curand. in acelasi timp, formatia de modern metal anunta si pregatirea unor videoclipuri, aflate in stadiu de post-productie si urmand a fi lansate in aceasta primavara.

„S-a muncit mult pentru acest album, caruia i-am dedicat tot timpul si toata energia noastra. Acum suntem pregatiti sa culegem roadele.”, declara membrii trupei.

Vespera (Dorin Panduru, Andrei Calbajos, Teodora Barla, Till Djent si George Chereji) a luat fiinta in anul 2005, integrandu-se rapid printre nume mari ale scenei rock si metal. Trupa a concertat in toata tara si nu numai in cadrul mai multor concerte si festivaluri, iar in prezent se pregateste pentru lansarea unui nou album.

Mai multe informatii despre activitatea trupei se gasesc pe pagina oficiala de Facebook:

www.facebook.com/VesperaRomania/



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: