Vii cu gasca la Metalhead Meeting? Puteti sa stati toti la hostel!

de Cristi Nedelcu

Vii cu gasca la Metalhead Meeting? Puteti sa stati toti la hostel!


Metalhead Meeting se anunta a fi unul dintre cele mai importante evenimente metal din aceasta vara din Romania. Avem confirmari de la fani care vin din alte tari europene si chiar de pe alte continete pentru a lua parte la cel mai mare festival din capitala.

Bineinteles ca multi metalisti vor veni si din tara, iar majoritatea vor veni in gasca.

Si pentru ca o gasca ar trebui sa fie nedespartita, ati putea sa luati in considerare o varianta de cazare care sa va tina uniti. Una ar putea fi oferita de hostelurile din Bucuresti. Daca va e dor de taberele din liceu sau din generala, atunci la un hostel puteti sa retraiti acele experiente.

Poze Poze pentru articole - Hostel

Camere de 4, 6, 8 sau chiar 12 pentru grupurile numeroase pot fi gasite cu usurinta la hostelurile din Capitala. Iar la Metalhead Meeting nu o sa fiti singurii care se vor caza la un hostel, asa ca sigur mai dati de metalisti din Romania sau din alte tari, mai ales ca am primit multe mailuri in care suntem intrebati de posibilitatile de cazare din zona.

Partea misto e ca e si super ieftin sa stai la un hostel. Ai mai multi bani de bere sau de merch dupaia.

Poze Poze pentru articole - Hostel

Ideea e simpla, e o alternativa misto de cazare, e ieftina si stai cu toata trupa. Si ai si de unde alege. Noi lucram cu astfel de hosteluri atunci cand aducem formatii de afara sau din alte tari, poate chiar va nimeriti sa fiti vecini de palier cu una dintre ele cat o sa fie Metalhead Meeting. Cel putin la Little Bucharest Old Town Hostel din Centrul Vechi sigur veti da de cativa trupeti, pentru ca e hostelul favorit al formatiilor pe care le-am mai adus de-a lungul timpului. Asa ca, incercati chestia asta. Eu am facut-o cand am fost la Brutal acum vreo 2 ani iar anul asta la Hell Fest am in vedere aceiasi alternativa.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: