Vine vara, mergem in Vama, dar unde stam?

de Elena Paraschiv

Vine vara, mergem in Vama, dar unde stam?


Pentru multi dintre noi vara inseamna Vama Veche. Chiar daca "nu mai este cum era odata", continuam sa mergem in Vama, cel putin de dragul vremurilor apuse. Pana la urma am inteles ca vom avea si Pirati asa ca un colt familiar noua tot vom gasi.

Acum, intrebarea e urmatoarea, unde dormim? Chiar daca ne place sa pierdem noptile pe plaja sau prin baruri, la un moment dat tot trebuie sa punem capul pe o perna. Indiferent daca mergem pentru un weekend prelungit sau daca stam o saptamana, doua sau mai mult. Eu am in plan si vreo doua weekenduri si inca vreo 10 zile.

Iar un lucru este clar, nu vii singur in Vama, vii cu cativa amici, mai multi sau mai putini, dar vii insotit. Si ca sa fii sigur ca o tii intr-un chef continuu cel mai bine e sa stati toti impreuna. Unde? La un hostel. Veniti toti, mancati toti, dormiti toti, beti toti si faceti ce mai vreti voi, tot toti. Pura Vida Beach Hostel & Bar nu e singurul hostel din Vama dar este singurul hostel de pe plaja (din Romania!) – which is kinda COOOL!

Camerele sunt pentru 4 sau 6 dar daca veniti o gramda de prieteni sunt si camere de 12. Eu merg cu inca 9 amici si am luat doua camere, una de 4 si una de 6. Avem si net moca, nu ca am avea nevoie, dar gagicile mai vor sa dea un check in din cand in cand.

Eu ma duc cu ai mei tovarasi la Pura Vida Beach Hostel & Bar care-i fix langa plaja. Am un amic care a mai stat acolo si el ne-a recomandat. A zis ca a fost chiar misto si au si cunoscut o gramada de omeni, multi straini mai ales. Daca e cum spune el, in August tot acolo parchez.

Eu sunt in general adept al hostelurilor, mai ales cand ma duc cu mai multi amici intr-un loc, dar pana acum nu am gasit nici un hostel in Vama, cred ca este singurul momentan. In plus si-au marit terasa, au schimbat una alta pe acolo si arata mai misto. Si ca noutate o sa aiba si mancare. Cel putin eu m-am cam saturat de celebrele shaworme si pestisori de aia mici, iar dimineata dupa o noapte "ca in Vama", sa ai mancarea la un pas de tine chiar ajuta.

Asadar si prin urmare, daca ajungeti in Vama si trageti la Pure Vida Beach Hostel & Bar poate impartim si noi o bere daca suntem vecini de palier, doua, cel mai sigur noua.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: