Vino cu prietenul sau prietena la Romanian Rock Meeting si beneficiezi de o oferta speciala

de Buvnitz

Vino cu prietenul sau prietena la Romanian Rock Meeting si beneficiezi de o oferta speciala


Pe data de 9 octombrie 2011 se va organiza la Bucuresti ROMANIAN ROCK MEETING, eveniment in cadrul caruia pozitia de headliner va fi ocupata de catre suedezii de la Pain Of Salvation.

Evenimentul ce va avea loc la Arenele Romane intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere, este organizat de Promusic Events si Revista Maximum Rock (Producator - Nelu Brindusan).

Vino cu prietenul sau prietena la ROMANIAN ROCK MEETING si beneficiezi de o OFERTA SPECIALA. Cumpara acum biletul SPECIAL - 2 persoane la pretul special de 125 lei (valabil pentru 2 persoane). Astfel, daca tu vei plati biletul intreg, respectiv 78 lei, pentru prietenul / prietena ta vei plati doar 49 lei.

Oferta este valabila doar pentru 50 de bilete.

ROMANIAN ROCK MEETING se doreste a fi un eveniment periodic, interactiv, o posibilitate pentru fanii muzicii rock sa se intalneasca, sa asculte muzica preferata si, de ce nu, sa se intalneasca cu formatiile preferate.

Primele formatii participante la acest eveniment sunt Pain Of Salvation (Suedia), Von Hertzen Brothers (Finlanda) si White Walls (Romania), urmand ca alte trupe sa fie anuntate in zilele urmatoare.

Reamintim ca in cadrul ROMANIAN ROCK MEETING Pain Of Salvation isi va promova noul material discografic intitulat "Road Salt Two" ce va fi lansat in luna septembrie 2011, o continuare a precedentului album, "Road Salt One", lansat pe 17 mai 2010.

Biletele pentru ROMANIAN ROCK MEETING se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe Eventim la urmatoarele preturi:

48 lei pana la data de 3august 2011 / Bilete SPECIALE pentru cei mai fideli fani ai muzicii ROCK.
125 lei (Special 2 persoane) / Oferta valabila doar pentru 50 de bilete
78 lei in perioada 4 august - 15 septembrie 2011
85 lei in perioada 15 septembrie - 8 octombrie 2011
95 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 9 octombrie 2011.

Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook