Vladimir Pocorschi a lansat single-ul 'The Fire'

de Cristi Nedelcu

Vladimir Pocorschi a lansat single-ul 'The Fire'


Vladimir Pocorschi a lansat piesa 'The Fire', cel de-al doilea extras pe single de pe viitorul sau EP de 6 piese, care se va intitula "The Failure of Modern Man".

“The Fire” reprezinta alegerea fireasca, naturala, deoarece contine toate elementele ce-l reprezinta ca muzician, in acest moment.

"The Fire" mi s-a parut alegerea evidenta pentru al doilea single, deoarece contine cam toate elementele care ma reprezinta din punct de vedere compozitional: structura solida, melodie puternica, abundenta de voci si cotituri muzicale neasteptate. Piesa s-a conturat dintr-o multitudine de influente, de la The Eagles pana la Dream Theater, si orice poate sa patrunda intre aceste zone muzicale. Sigur, poate nu se simte, dar e acolo. Sunt extrem de mandru de productia piesei si companionul ei, un clip realizat impreuna cu doi prieteni talentati de-ai mei, Augustin Vasiliu si Sorin Pepino Vasile", a declarat Vladimir Pocorschi.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: