Waltari si Lordi lanseaza o noua piesa "Lights On 2021"

de Cristi Nedelcu

Waltari si Lordi lanseaza o noua piesa


Waltari impreuna cu Lordi au lansat zilele trecute o noua piesa, intitulata „Lights On 2021”. Domnul Lordi si Kartsy colaboreaza impreuna pentru noua melodie care vine insotita de un videoclip creativ si original, in stilul bine cunoscut si apreciat al celor doua trupe.

La sfarsitul anului 2021 Waltari a lansat albumul „3rd Decade Anniversary Edition”, care includea si piesa in colaborare cu Lordi. In 2022 se aniverseaza 30 de ani de la albumul revolutionar „Torcha” al celor de la Waltari. Prima piesa de pe acest album,se numea „Lights On”.

Noua piesa, insotita si de videoclip „Lights On 2021” incheie astfel ciclul de trei decenii de activitate a trupei, celebrand albumul „Torcha” dar si vremurile de atunci, aducand totodata inapoi amintiri fantastice din acea perioada.

Walltari este este o trupa finlandeza din Helsinki care combina stilurile: alternative metal, progressive metal, death metal, hard rock, heavy metal, hip hop, industrial, pop, punk, symphonic metal, techno si thrash metal. Cea mai mare parte a muzicii trupei este scrisa de Kartsy Hatakka. Printre muzicienii finlandezi de metal care si-au inceput cariera internationala in Waltari se numara Sami Yli-Sirnio de la Kreator, Roope Latvala de la Children Of Bodom si Janne Parviainen de la Ensiferum.

Lordi este o formatie finlandeza de hard rock/heavy metal, formata in 1992 de solistul, compozitorul si creatorul de costume al trupei, Mr Lordi (Tomi Petteri Putaansuu). Cunoscuti itnernational pentru stilul lor de metal melodic, Lordi sunt, de asemenea, recunoscuti pentru faptul ca poarta masti si costumatii de monstri si utilizeaza elemente horror imbinate cu pirotehnica in timpul concertelor si videoclipurilor muzicale.

Mai jos puteti asculta noua piesa semnata Waltari si Lordi.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: