We Singing Colors lanseaza HOPIUM, un album la granita dintre indie-rock, folk si pop

de Cristi Nedelcu

We Singing Colors lanseaza HOPIUM, un album la granita dintre indie-rock, folk si pop


We Singing Colors lanseaza HOPIUM, un album la granita dintre indie-rock, folk si pop, peste care se aseaza noi sonoritati ce promit a fi surprinzatoare.

“Adie vantul, se aud frunzele, poate si pasarile, se vede cum rasare soarele in zare, in timp ce tu esti in intuneric. Hopium e momentul ala in care te intrebi de ce? Si respiri. De ce stai (Default Tone), de ce fugi (Sound of leaving), de ce lasi timpul sa treaca (De Noi), de ce nu te eliberezi (Nomad), de ce ti-e frica. Apoi te uiti din nou in zare, respiri, stii (un pic) mai bine ce vrei si ca esti pe drum (Be fine).” - Roxana Niculae.

Formatia We Singing Colors a porneste in turneul de promovare a albumului „Hopium” si va ajunge pe 31 martie, la Constanta, in Club Phoenix.

Link-ul concert il regasiti aici.

HOPIUM pare sa fi luat tot ce a fost mai bun din albumele anterioare “Made of Wool, Made of Heavy Metal” si “Lone Learner”, ducand povestea mai departe. Din ea fac deja parte Default Tone, Nomad, De Noi si Sound of Leaving, cele patru single-uri de pe album, deja lansate.

Muzica albumului e compusa de Andrei Hategan si Roxana Niculae, insa cei doi au lucrat indeaproape in studio si cu Narcis Axinte, Mihai Dragolea si Catalin Lungu la bass, Vlad Ionescu, Robert Dahlquist, Joseph Burton, Daniel Olteanu la tobe. Albumul a fost inregistrat in 4 studiouri din Bucuresti: The Wooden Paradise, alaturi de Stefan Radulescu, PBS, cu Paul Ballo, SAE, cu Vlad Burlan si Inspirat, alaturi de Daniel Olteanu. Pe partea de mix au pus umarul Adam Whittaker, (mixedbyadam.com), Daniel Olteanu (Inspirat Studio) si Ian Flynn (Werkhouse Studio). Grafica CD-ului este facuta de Andrei Chirisi, dupa o pictura de Andrei Hategan.

We Singing Colors a aparut in peisajul muzical autohton in 2011 si ii recunosti cel mai usor dupa fluieratul piesei „Good Days, Bad Days” care se aude de la primul album din 2014, „Made of wool, made of Heavy Metal”. Au urmat multe concerte in cluburi si festivaluri din tara, inregistrari si o serie de concerte in Marea Britanie, un scurt tur in Japonia si India, show-uri live si sesiuni radio in Spania, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Slovenia sau Moldova.

We Singing Colors combina indie-rock cu folk, cu elemente electro si cu pop-alternative pentru a crea propria lume, plina de viata. E un amestec de invitatie la dans si fericire cu coborari in adancul unor tristeti, din care rezulta impacarea cu sinele si un good vibe.

Daca primul album „Made of Wool, Made of Heavy Metal” era mai visator si minimalist, cu accent reverberant pe o acustica melancolica, cel de-al doilea, „Lone Learner”, a completat tabloul cu sonoritati mai elaborate, in care ritmurile, synth-urile si percutiile joaca un rol important.

Componenta formatiei We Singing Colors:

Andrei Hategan: voce, chitara

Roxana Niculae: voce, clape

Joseph Burton: tobe

Catalin Lungu: bass

Biletele pentru concertul din Club Phoenix, sunt disponibile in reteaua IaBilet aici:

Early bird: 45 lei (primele 20 bilete)
Presale: 55 lei (pana pe 30 martie inclusiv)
Acces general: 60 lei
Studenti/elevi: 30 lei
Copiii sub 12 ani au acces gratuit atat timp cat sunt insotiti de un adult platitor de bilet.

Un eveniment marca BandBook by Munteanu, vazut de CriticEyez.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: