Within the Nova au lansat coverul piesei 'E.T.' (Katy Perry)

de Andreea Gherfi

Within the Nova au lansat coverul piesei 'E.T.' (Katy Perry)


Formatia a declarat urmatoarele: ''E.T'' (Katy Perry) este cover-ul lansat de noi in urma unui sondaj de opinie adresat publicului, inregistrat, mixat/masterizat la Critical Sound Studio de catre Akos Mondovici & Alex Rizea.

Ne-am distrat enorm de mult in creearea acestui cover pentru ca am avut ocazia sa sa ne orientam catre un sound mai electronic, si sa experimentam mai mult din punct de vedere al productiei. De asemenea, piesa beneficiaza de un featuring la chitara din partea bunului nostru prieten Tibi Fekete, fost coleg cu Alex in trupa Raven Tears.

Within the Nova este o trupa de industrial metalcore din Timisoara infiintata in decembrie 2015 de catre Alex (ex Raven Tears, Pandora), Diana, Akos, Zsolt si Cezar (The Faceplant)

Trupa isi trage seva de inspiratie din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, electronic), rezultand un sound dinamic, expresiv, caracterizat prin voci clean si scream, riffuri agresive de chitara, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare si tematici atmosferice.

Single-ul de debut ”Forsake the Crown” poate fi ascultat sau descarcat la linkul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=IqYaVTRUAD0

Al doilea single al formatiei, ''Ground Zero'' poate fi ascultat la linkul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=HvpdahbHw0k

Within the Nova sustine un concert in cadrul Gugulan Rock Festival 2016 in data de 5 august. Link-ul eventului este mai jos:

https://www.facebook.com/events/582147518619903/



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: