Wolfsbane vor lansa un EP

de aaaaa aaaaaa

Wolfsbane vor lansa un EP


Proaspat reunita formatie britanica WOLFSBANE — alaturi de fostul solist IRON MAIDEN, Blaze Bayley — vor lansa prima inregistrare a lor dupa 17 ani pe data de 9 aprilie. Intitulat "Did It For The Money", acesta contine o melodie noua si 4 melodii re-inregistrate, marca WOLFSBANE.

Tracklistul "Did It For The Money" :

* Did It For The Money (noua melodie)
* Limo
* GSB
* Killing Machine
* Dance My Tune

Grupul — format din Bayley, chitaristul Jase Edwards, bassistul Jeff Hateley si tobarul Steve Danger — va concerta la The Borderline in Londra in ziua lansarii noului material.

Blaze a comentat reunirea formatiei spunand "Chiar daca am fost implicati si in alte proiecte in ultimii ani, intotdeauna am avut WOLFSBANE in inimile noastre si dupa turneului de anul trecut alaturi de THE QUIREBOYS, in care ne-am distrat foarte bine si am aratat foarte mult interes, ne-am decis sa mergem din nou in studioul de inregistrari. Planuim ca acest concert din Londra sa fie de neuitat. Ne bucuram de sprijinul oferit ! Lumea are nevoie sa fie salvata si vom incepe din acel loc."

Formati in 1984 in Tamworth, Anglia, WOLFSBANE a semnat cu Def American Records, si Rick Rubin lansand primu lor album numit "Live Fast, Die Fast" in 1989. WOLFSBANE au lansat al 2lea material, EP-ul "All Hell''s Breaking Loose Down" in 1990. Al doilea album de studio al trupei: "Down Fall the Good Guys", a aparut in 1991, oferindu-le celor de WOLFSBANE calea catre celebritate in Marea Britanie datorita singleului "Ezy".

Dupa ce Def American a parasit WOLFSBANE, formatia a lansat un album live "Massive Noise Injection", sub egida Bronze in anul 1993. Grupul britanic a lansat al 3lea album de studio, "Wolfsbane"in 1994.

Pe 9 septembrie 2007, WOLFSBANE s-au reunit pentru o prestatie de exceptie la festivalul Rock of Ages din Tamworth. Acest festival a fost urmat de primul lor turneu prin Marea Britanie dupa 13 ani, formatia cantand in 5 concerte doar in luna decembrie a aceluias an. Urmatorul lor turneu a fost in 2009 cand au cantat in deschiderea concertelor THE QUIREBOYS in cadrul turneului de promovare al albumului "A Little Bit of What You Fancy 20th Anniversary Tour".



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: