Za Duff lanseaza noul album la Hard Rock Cafe

de Morrison

Za Duff lanseaza noul album la Hard Rock Cafe
Formatia Za Duff va lansa noul album intitulat Descant, pe data de 7 februarie, printr-un concert pe care il va sustine la Hard Rock Cafe, de la ora 21.



Trupa Za Duff s-a nascut dintr-o sansa. La cabana Poiana Izvoarelor, de revelion, era si lume, si loc destul pentru o cantare. Asa s-au cunoscut Andrei si Mysha. Iar, pe la 5 dimineata, s-au auzit urmatoarele cuvinte, greu de descifrat din cauza problemelor de dictie ale amandurora:

- Eu am o trupa. Vrei sa cantam impreuna?
- ... Poatie ca...

Si uite-asa, in 2005, baietii au pornit la drum. S-au alaturat rand pe rand Teddy, Gabi si Mischa Simeonov. O perioada, au mai fost zaduffi Dragos Boeru, Cristi Grig si Fram. N-a fost sa fie.

Precum cantaretii din Bremen, cei din trupa au luat tara la pas si la roata (de cele mai multe ori, imbarcati in Dizzy, o furgoneta care mergea cu maxim 70 la ora) si au cantat pe unde iti poti inchipui si pe unde nu. Au castigat festivaluri, au castigat public, au ras intr-o SEARa cat altii intr-un an. Au avut parte de senzatii tari, de bucurii si de dezamagiri. S-au implicat atat de mult incat, nu rareori, s-au luat de la un diez. Au repetat, au tras chiulul, au sperat si acum a venit si vremea albumului.

In tot acest timp, cineva a avut grija sa le dea acea sansa de care este nevoie la orice inceput de drum. Florin Stoicescu (baietii ii spun Fane) le-a aratat democratia de sub pamant (adica din sala de repetitii) si i-a ajutat ori de cate ori au avut nevoie. Si asa au trecut cativa anisori. Se cheama ca, de-acum, ZA'DUFF-ul a invatat sa vorbeasca. Si deja spune o poveste. Povestea numita DESCANT.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: