Zidul plangerii la concertele din Romania

de Morrison

Zidul plangerii la concertele din Romania


ACEST ARTICOL ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE

Tot timpul dupa un concert sau un festival in Romania, apar diverse plangeri si probleme si persecutii publice care se transforma in scandaluri. Asa ca, am stat ceva vreme si am adunat o parte reale, chiar spunse dar parafrazate si am adaugat si unele posibilie care sigur s-au intamplat dar nu le-am vazut eu. Pentru a fi mai interesant, le-am amestecat si va las sa le deosebiti pe cele reale de cele posibile.

Lucrurile merg asa bine in Romania din punct de vedere muzical, incat gasim luxul sa ne vaitam, non-stop. Cu n.r. am comentat si noi putin, uneori mai inspirat, alteori mai putin inspirat.


"Trupa n-a cantat piesa 2 de pe albumul 4. De c***t. Imi pare rau ca am venit la concert. Vreau banii inapoi." (n.r. ti-i da tour managerul dupa concert)

"Din buda nu se auzea bine. Cum ar veni..suna de c***t. Rusine organizatorilor!" (n.r. daca era buda artstilor, mai comentai?)

"Am cumparat o bere la 0.5 si mi-a pus in pahar doar 0.45. Sa-mi dea banii inapoi. Rusine brandului de bere si organizatorilor"

"In moshpit mirosea urat. N-am mai vazut asemenea animale in viata mea. De ce se impingeau acolo? Eu vreau sa ma uit la trupa sa ma bucur de concert si animalele alea se imping. Ce daca e death metal?" (n.r. avem si bilete la opera pe iabilet.ro)

"Organizatorii sunt niste hoti. La alt concert in Ungaria cu aceiasi trupa biletul era mai ieftin. Mai bine ma duceam acolo" (n.r. si dadeai 300 de euro pe drum si 200 pe cazare)

"Trupa nu a facut meet & greet. Si-a batut joc de fani ! Rusine ! Nu mai vin la ei in viata mea" (n.r. poate aveau concert dupa si au plecat direct cu nightlinerul ca au de mers 12 ore pe drum ca avem sosele de aur in Romania)

"Line-up de c***t anul asta la festivalul X. Anii trecuti era mai misto. S-a cam dus naibii acest festival. Sa va fie rusine. Va bateti joc de noi" (n.r. pai nu te obliga nimeni sa vii daca nu iti place, nu pot fi mereu trupele tale preferate pe scena)

"Trupa asta de a cantat e praf. Acum 20 de ani erau mai misto. Mai bine stateam acasa" (n.r. pai da, acum 20 de ani erau mai tineri si cu mai putin alcool la bord. mai bine stateai acasa)

"Nu e wireless la concert. Nu pot sa-mi pun pozele si nu merge nici netul prin orange, vodafone etc.. De c***t! Rusine! " (n.r. pai daca se strang 10.000 de oameni in acelasi loc, toti se conecteaza la acelasi turn de distributie de semnal si evident ca se infunda. Legat de wireless, nu mai bine te uiti la concert decat in telefon?)

"Nu m-a lasat sa intru cu sticla de apa. Pai am dat bani pe ea, rusine. Hotii!!!! Ma pun sa le cumpar apa lor la 6 lei" (n.r. pai daca citeai regulile de acces vedeai ca nu ai voie cu x, y, z etc.. plus, organizatorii vor sa vanda si ei o apa o bere sa-si mai acopere din costuri. plus, sticla ta are dop si poate arunci pe scena cu el, sau cu toata sticla :D)

"Artistul e un magar. Nu a dat autografe dupa concert. Organizatorii trebuiau sa-i zica sa faca asta. Sa-i ia dracu' si p-aia!" (n.r. pai iti dai seama ca nu putea sa dea autografe la toata lumea... el ar vrea, dar e complicat. Iar pentru organizatori, asta e ultima problema, din fericire sau din pacate)

"Nu era hartie igienica la veceu ! M-am sters cu un stiulete de porumb" (n.r. aici nu comentam, nu e normal, dar se mai termina si hartia igienica daca vine prea multa lume. Oricum tine de productie sa se asigure ca oamenii se simt bine si veceurile sunt un punct cheie. Daca sunt cozi acolo, nu vinzi bere)

"La buda mirosea urat! Imi venea sa vomit. Organizare de ...c***t" (n.r. nu comentam. dar la veceurile publice de obicei, pute. A c***t)

Ma inclin,

Morrison

(p.s. urmeaza episodul doi)



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: