Ziua Internationala impotriva intolerantei, discriminarii si violentei

de Morrison

Ziua Internationala impotriva intolerantei, discriminarii si violentei

Asociatia Umanista Romana anunta, in cadrul Campaniei Black Cat, celebrarea pentru intaia data a Zilei Internationale impotriva intolerantei, discriminarii si violentei bazate pe preferinte muzicale sau vestimentare si lifestyle - 24 August 2009.

Manifestarea va avea luni, 24 august incepand cu ora 17.45, in Club Control (str. Academiei nr. 19), langa Universitatea de Arhitectura. Vor fi proiectate filme despre cazul Sophie Lancaster si vor avea loc discutii legate de declararea de catre Asociatia Umanista Romana a acestei Zile Internationale impotriva intolerantei, discriminarii si violentei bazate pe preferinte muzicale sau vestimentare si lifestyle. Intrarea este libera iar manifestarea va dura cca 90 de minute.

Initiativa Asociatiei Umaniste Romane de a declara aceasta zi este sustinuta de Sophie Lancaster Foundation. Dupa cum se stie pe data de 24 august 2007 Sophie Lancaster si-a pierdut viata, ca urmare a faptului ca a fost, impreuna cu prietenul ei Rob Maltby, victima unui atac extrem de violent din partea unui grup de tineri pe motiv ca au o vestimentatie goth. Rob Maltby si-a revenit dupa cca 2 saptamani in care a fost in coma.

Zilele trecute, in cadrul campaniei Black Cat, Asociatia Umanista Romana a organizat un protest in fata sediului PNL. Cu prilejul acestuia am fost invitati la odiscutie pe tema protestului in sediul PNL de catre secretarul general al acestuia, Dl. Senator Radu Stroe.

Domnia sa a promis ca va fi analizata situatia creata la Oradea unde un concert rock a fost interzis de catre un consilier local, si ca pana in data de 30 august vom primi un raspuns.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook