Stone Fixion

Biografie Stone Fixion

Grupul rock STONE FIXION s-a format in decembrie 2000,din muzicieni care au activat in diferite grupuri din zona rock a Timisoarei (Radical din val ,Dian,Se.Do.Al.,Era ticalosilor,Blame,Fragil,Vals hedone).Membrii fondatori au fost POPOVICI SERGIU-MIHAI(CHITARA,VOCAL) si ALIN RUSU (TOBE) care din perioada RADICAL DIN VAL aveau o seama de proiecte ,cel mai important fiind SE.DO.AL.,grup din care mai faceau parte muzicieni importanti din rock-ul timisorean.Practic inceputul STONE FICTION este continuarea proiectului SE.DO.AL. dupa desfiintarea RADICAL DIN VAL.si dupa plecarea lui VALENTIN POPESCU ca si chitarist la IMPLANT PENTRU REFUZ.Este adus un nou chitarist ,ADRIAN “COACAZA” ULMEANU (EX-ERA TICALOSILOR) SI POPOVICI SERGIU TRECE SI LA VOCE,TITULATURA SCHIMBANDU-SE IN STONE FICTION DUPA PLECAREA BASISTULUI INITIAL,DORIAN PETROV,NEMULTUMIT DE NOUA ORIENTARE MUZICALA.ESTE ADUS UN NOU BASIST,TUDOR MARISESCU EX-BLAME Dupa cateva repetitii au aparut primele piese proprii si......Toata biografia Stone Fixion

Stiri cu Stone Fixion

 • Concert Gothic si Stone Fixion in Club Daos din Timisoara

  Formatiile Gothic si Stone Fixion vor sustine un concert sambata, 15 ianuarie 2011 in Club Daos din Timisoara. Evenimentul va incepe incepand cu ora 21:00. Club Daos se afla pe Splaiul Nicolae Titulescu 5.  

 • Concert aniversar Stone Fixition in Timisoara

  In data de 12 decembrie va avea loc in Timisoara la Casa Studentilor concertul aniversar de 10 ani a trupei STONE FIXION . In deschidere canta trupa hardcore FACEPLANT . INTRAREA E GRATUITA! Concertul incepe de la ora 21:00. Vor fi si invitati din vechile formule si surpzize. BE THERE!

 • Urmariti Out Of Sight, noul videoclip Stone Fixion

  Noul videoclip Stone Fixion, intitulat Out Of Sight, poate fi urmarit pe METALHEAD accesand link-ul de mai jos. Videoclip Stone Fixion - Out Of Sight   Materialul este extras de pe EP-ul Wrong Age lansat in data de 20 noiembrie.

 • Stone Fixion lanseaza un noul EP in Timisoara

  Stone Fixion lanseaza EP-ul Wrong Age intr-un concert ce va avea loc in clubul Setup din Timisoara in data de 20 noiembrie. In deschidere vor canta cei de la Sart.

Toate stirile cu Stone Fixion
Stone Fixion

Videoclipuri Stone Fixion

Muzica Stone Fixion

Poze

Vezi toate pozele

Albume

Vezi toate albumele