Stone Sour - Gravesend (single nou)

de Alex Warheart

Stone Sour - Gravesend (single nou)


Gravesend, un nou single extras de pe discul House Of Gold & Bones Part 2 al celor de la Stone Sour, poate fi ascultat acum pe METALHEAD.

Desi este presat de asteptarile pentru Slipknot, Taylor a transformat din Stone Sour o prioritate pentru urmatorii doi ani, astfel ca artistul promite si un turneu mondial.

Taylor va lansa in aceasta vara si o carte de benzi desenate ce coincide cu lansarea albumului House Of Gold & Bones Part 2. Solistul promite si lansarea unei noi carti, denumita A Funny Thing Happened On The Way To Heaven.

"In 2014 avem planuri mari. Vom avea un turneu foarte special in care vom canta doua nopti in acelasi loc. Vom avea o scena elaborata la care lucram acum. Vom filma totul pentru un DVD."

House Of Gold & Bones contine doua discuri, dintre care primul a fost deja lansat in toamna anului trecut, iar partea a doua ar trebui sa apara pe piata europeana in luna aprilie.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook