Chester Bennington este noul solist Stone Temple Pilots?

de Buvnitz

Chester Bennington este noul solist Stone Temple Pilots?


Stone Temple Pilots au ridicat semne de intrebare odata cu anuntul unui concert programat la evenimentul caritabil MusicCares MAP Fund. Avand in vedere ca trupa tocmai s-a despartit (din nou) de solistul Scott Weiland, fanii s-au intrebat cine il va inlocui pe artist pe scena.

Raspunsul a venit destul de rapid iar trupa si-a facut aparitia alaturi de Chester Bennington, solistul formatiei Linkin Park.

Stone Temple Pilots au profitat de ocazie pentru a lansa o noua piesa intitulata Out Of Time si inregistrata cu acelasi Bennington.

Chitaristul Dean DeLeo declara: 'Chester are o voce unica si il admiram de foarte mult timp. Stim ca Linkin Park va fi prioritatea sa insa ne-am gandit ca ar fi intersant sa incercam o piesa impreuna.

Solistul Linkin Park se declara incantat de ocazie: 'STP au fost o influenta masiva pentru cariera mea iar colegii din Linkin Park au fost foarte intelegatori cand a venit vorba de acest proiect.'

Nu a fost confirmat insa daca Chester va ramane solistul permanent al trupei.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook