Stone Temple Pilots lanseaza primul disc impreuna cu Chester Bennington

de Buvnitz

Stone Temple Pilots lanseaza primul disc impreuna cu Chester Bennington


Stone Temple Pilots vor porni intr-un turneu Nord American in nou componenta. Turneul va debuta in data de 4 septembrie iar invitata speciala va fi formatia Filter.

Trupa a anuntat si planurile de a lansa un EP via ADA (Alternative Distribution Alliance), primul disc inregistrat alaturi de solistul Chester Bennington.

'Suntem foarte ambitiosi in ce priveste viitorul acestei formatii. Vrem sa oferim ceva mult mai satisfacator.' declara Rober DeLeo.

Out Of Time, cel mai nou single Stone Temple Pilots, este un adevarat hit in randul posturlor de radio amerinae. 'Compunem piese noi, ne indreptam atentia catre primele noastre albume. Vrem sa prezentam fanilor un setlist compus din cele mai bune piese ale trupei, inclusiv viitoare compozitii.'

Pana la lansarea noului EP exista o serie de conflict legale ce au nevoie de rezolvare.

Dupa ce formatia l-a dat in judecata pe fostul solist in incercarea de a-i interzice folosirea numeului STP pentru promovarea in cariera sa solo, Weiland a dat si el in judecata formatia pentru o suma de cateva milioane de dolari.

Fostul solist Stone Temple Pilots cere pagube morale in valoare de 5 milioane de dolari plus 2 milioane pentru folosirea 'ilegala' a numelui STP.

'Eu am format aceasta trupa, eu am gasit numele, eu am cantat pe fiecare piesa, eu am cantat versurile si am fost imaginea acestei trupe timp de 20 de ani.' declara Weiland.

Cei trei colegi ai sai sustin ca Weiland a incercat in mod repetat sa saboteze concertele trupei.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook