Stone Temple Pilots renunta la Soundwave pentru noul album

de Buvnitz

Stone Temple Pilots renunta la Soundwave pentru noul album


Stone Temple Pilots au anulat participarea la festivalul Soundwave din Australia pentru a continua inregistrarile noului album.

'Inregistrarea noului album Stone Temple Pilots a depasit termenul limita stabilit si din pacate disponibilitatea studioului, sunetistilor si producatorului dicteaza si programul trupei, astfel ca participarea la Soundwave devine imposibila.' declara organizatorii.

Dupa ce formatia l-a dat in judecata pe fostul solist in incercarea de a-i interzice folosirea numeului STP pentru promovarea in cariera sa solo, Weiland a dat si el in judecata formatia pentru o suma de cateva milioane de dolari.

Fostul solist Stone Temple Pilots cere pagube morale in valoare de 5 milioane de dolari plus 2 milioane pentru folosirea 'ilegala' a numelui STP.

'Eu am format aceasta trupa, eu am gasit numele, eu am cantat pe fiecare piesa, eu am cantat versurile si am fost imaginea acestei trupe timp de 20 de ani.' declara Weiland.

Cei trei colegi ai sai sustin ca Weiland a incercat in mod repetat sa saboteze concertele trupei.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook