Biografie StoneboxStonebox

Genuri muzicale:
GrungePost grunge

Trupe similare:
Nickelback  Nirvana  Alice in Chains  AB4  Three Days Grace  ROCKON  Pearl Jam

Biografie Stonebox

www.stonebox.ro

 

Stonebox a aparut din dorinta noastra de a ne exprima trairile si experientele prin muzica si imagine. Nu vrem sa demonstram nimic, nu vrem sa producem hit-uri pe banda rulanta si nici sa fim o trupa de-o vara.

Povestea a inceput in primavara lui 2009, intr-o sala de repetitii undeva pe Calea Victoriei. N-are sens sa vorbim despre trecutul fiecarui om care refuleaza muzical aici. Fiecare are povestea lui unica si doar o intamplare a facut sa ne adunam in acelasi loc si sa cantam impreuna.

Drumul a inceput cu Everything Changes, prima piesa compusa in actuala formula si prima pe care am inregistrat-o sub forma de DEMO in sala de repetitii. Au urmat Welcome to my world, Never change me, It’s a long way si I miss you, piese care au fost incluse in mini albumul demo publicat in profilul myspace al trupei.

Dupa luni de zile in care am vazut ca ne intelegem si ca ne face placere sa cantam impreuna, au urmat alte cateva luni in care ne-am tot gandit ce nume sa-i punem acestui proiect. Initial, numele ales a fost Sleepnow. In timp, ne-am dat seama ca nu se potriveste si dupa dezbateri si nervi si urlete, am ales Stonebox. De ce Stonebox? D-aia :P

Odata cu finalizarea pieselor, a urmat inregistrarea lor in studiourile Attic si Kemper Music si masterizarea lor. S-au inregistrat in total 8 piese care vor fi difuzate gratuit aici si pe care le veti regasi pe primul album al nostru.

Am definitivat de asemenea si profilele trupei in Myspace, Youtube, Facebook si Reverbnation, am facut o sedinta foto si am lansat acest site pentru a va tine la curent cu ce se intampla in viata noastra in trupa si dincolo de ea.

Dupa aproape zece luni de munca sustinuta am reusit sa punem la punct toate detaliile unui spectacol inedit cu un sound nou pentru scena autohtona.

Stonebox inseamna placerea de a canta si nimic mai mult. Stonebox inseamna grunge. Stonebox inseamna Cristi S, Felix, George, Cristi R si Flavius.

Detaliile care nu se pot spune aici vor fi publicate in sectiunea de blog a site-ului, informatiile despre concerte si recenziile in sectiunea de news si detalii suplimentare despre fiecare dintre noi in pagina dedicata trupei.

Daca doriti sa ne contactati pentru concerte, va rugam sa ne scrieti la adresa booking@stonebox.ro si veti primi inapoi un rider tehnic complet cat si un calendar cu datele cand suntem disponibili.