Concert Stratovarius si Destruction in cea de-a doua zi la Rockin Transilvania

de cristina_n

Concert Stratovarius si Destruction in cea de-a doua zi la Rockin Transilvania

Formatiile Stratovarius, John Oliva's Pain, Bonfire, Contradiction si Destruction vor concerta in aceasta seara pe scena festivalului Rockin Transilvania de la Sibiu.

Programul celei de-a doua zile este urmatorul:

Duminica, 14 iunie:

12:00 Acces public pe stadion
14:30 CONTRADICTION (Germania)
16:00 DESTRUCTION (Germania)
18:00 BONFIRE (Germania)
20:00 JON OLIVA'S PAIN (S.U.A.)
22:00 STRATOVARIUS (Finlanda)

Spectatorii festivalului trebuie sa tina cont de faptul ca este strict interzisa introducerea si/sau utilizarea in incinta a obiectelor contondente, sticle, cani, bete, arme, artificii, precum si a oricaror obiecte sau substante interzise prin lege. Nu este permisa introducerea de bauturi de orice fel sau produse alimentare, sau comercializarea de produse si servicii de orice fel fara acordul in prealabil al organizatorului. Pe parcursul intregului festival, in incinta Stadionului Municipal Sibiu vor exista suficiente puncte de comercializare de alimente, bauturi racoritoare si alcoolice.

In ce priveste mult-discutata problema a camerelor foto/video, precizam ca introducerea si/sau utilizarea in incinta a aparatelor foto, aparatelor video sau a altor aparate de inregistrare fara acreditare valabila de la organizator (Asociatia Rockin' Transilvania) este strict interzisa. De asemenea, pe parcursul evenimentului este interzisa incurajarea de manifestatii antisociale. Masurile de ordine vor fi asigurate de catre Politia Municipiului Sibiu, Inspectoratul Judetean de Jandarmi si Politia Comunitara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: