Tobosarul STRATOVARIUS paraseste trupa, post liber pentru doritori

de Chaos Lore

Tobosarul STRATOVARIUS paraseste trupa, post liber pentru doritori


Finlandezii de la Stratovarius au publicat un anunt in care cauta un tobosar nou pentru trupa.

"Am avut recent ultimele concerte din America latina cu tobosarul Jorg Michael, care paraseste trupa dupa 16 ani".

"2011 a inceput cu lansarea lui 'Elyslum' si a fost un an lung cu un turneu lung alaturi de Helloween. Dupa o pauza, ne vom gandi si la viitor, vom compune noi piese pentru urmatorul album si, in acelasi timp, cautam un nou tobosar".

"Avem deja cativa candidati tari, dar pentru ca avem si putin timp liber, am decis sa lansam anuntul public, sa vedem ce iese. Asadar, daca ai ceva experienta de turneu si de inregistrari si esti un tip ok, ai putea fi persoana pe care o cautam!"

"Daca esti de parere ca sound-ul acesta te defineste, ca iti place sa canti intr-o trupa cunoscuta mondial si daca vrei sa ascultam ceva de la tine, pune-ti niste casti si filmeaza-te cantand una dintre aceste trei piese Stratovarius: 'Coming Home', 'Father Time' sau 'Deep Unknown', incarca filmarile pe internet (youtube), apoi trimite linkurile si o scrisoare cu informatii despre tine la adresa drummer@stratovarius.com".

Jorg s-a alaturat trupei in 1995 si a inregistrat 9 albume alaturi de Stratovarius.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: